tirsdag den 16. februar 2010

Campingplads ved silkeborgsøerne

Der er to Topcamp campingpladser ved Silkeborgsøerne. Det er Topcamp Terrassen og Topcamp Bryrup Aqua camping. Begge plasser ligger idielt i forhold til hele søhøjlandet med dets mange naturoplevelser og turistatraktioner.

Netop Danmarks højderyg ved Danmarks største søer, Himmelbjerget - med Danmarks ældste dampskib Hjejlen - Der sejler fra Laveren til Himmelbjerget og med den unikke Veteranbane fra Bryrup til Vrads sætter standarden for en enestående ferieoplevelse.

Topcamp kæden er landsdækkende og det giver mulighed for at vælge mellem Vestkysten, Djursland, Langeland og Fyn.

Søhøjlandets charme tiltrækker mange turister og mange campister. Campister der stiller høje krav til campingpladsen indretning og serviceniveauet på pladsen. Det er Topcamp pladserne altid garant for med mindst 4 stjerne. Samtidig har hver plads sin charme og udstråling. Bryrup Aqua Camping kendt for at ligge i en smeltevands dal - der altid giver læ på pladsen og sikre at solens stråler giver maksimal varme. Samtidig er pladsen kendt som danmarks hyggeligste campingplads og værtsparet er altid på pladsen og tager sig af gæsterne.

Topcamp Terressen er kendt for sin udsigt. På Terressen står gæsterne op til en enestående udsigt over søerne og de går i seng med en solnedgang der siger spar to. Pladsens mange aktiviteter er et enestående tilbud til de gæster der er glade for socialt samværd med andre som den del af deres ferie.

Det hele bliver til en unik campingferie - med rekreation, sommer, sol, vand krydderet med herelige oplevelser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar